.

Fiskelogg 2010 Januari

100114
Kom idag över en actionkamera till bra pris, har tänkt pröva en redan tidigare men denna blev så billig att om testerna sabbar den så blir jag inte fattig. Kan användas för att ta bilder hur fiskaren ser fisket vilket kan klippas ihop med den fasta kamerans bilder. Kan också skickas ned på mindre djup max 3 meter så på fiske upp till 5 meter kan man få med allt från hugg tills den är uppe. Men jag letar efter en smidig kamera som tar åtminstånde 20meter.Men det skall bli kul att testa denna vad den kan ge. Målet är en fast båtkamera en som visar fiskarens syn och en under vattnet sedan klippa ihop allt.


Vill du lämna kommentar eller läsa andras kommentarer på loggenTryck här
100112
Idag kom beställda havsrullen och det 4-delade spöt. Rullen har en otrolig balans på spöt då den hänger under spöt, detta gör att man håller rätt över rullen och kommer åt den manuella bromsen som sköts med pekfingret. Denna broms gör att man kan anpassa uthastighet på linan samt att man ej behöver spänna linbromsen så hårt, vill man ha hårdare broms så sköter man det lätt med fingret. Så trotts att jag inte haft den vid vattnet ännu bådar det gott, trotts vikten så är den mycket lätthanterad och kommer att användas till mer än bara tyngre havsfiske tex trolling. Kommer absolut att testa den vid makrilltid dörja med upp till 10 krok kan nog ge kul kamp. Så nu längtar jag verkligen till säsongen. Att den har linräknare i meter är ju ett plus till.


Vill du lämna kommentar eller läsa andras kommentarer på loggenTryck här
100109
Inget fiske men har börjat ordna för årets fiske. Inköpt i år en Fladen lågprofil + flätlina till havsfisket. Rulle för havsfisket ät beställd tillsammans med ett 4-delat havsfiskespö. Med på bilden är också en Abu Black max lågprofil som söptes sent i höstas begagnad men mycket bra skick. Linan köptes från beten.se kostade orinarie pris 399.-/rullen gav nu 199.-/rullen


Vill du lämna kommentar eller läsa andras kommentarer på loggenTryck här